Coșul meu0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Software Technology SRL beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Daca certificatul este emis de catre SC Software Tehnology SRL si produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata direct de catre acesta. Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie si care sunt vandute si livrate de catre Software Technology SRL, vei primi certificat de garantie tiparit la livrarea produsului. Certificatul poate fi emis de catre  Software Technology SRL sau de catre producatorul produsului.


Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.


Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, completand formularul de sesizari.