Coșul meu0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de Returnare a Produselor

Produsul comandat de tine poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier daca din orice motiv nu esti multumit de el.

Pentru returnarea produsului clientul trebuie sa completeze si sa trimita furnizorului un formular de retragere, ce ne informeaza de decizia dumneavoastra de renuntare la cumpararea produsului. Aceste conditii sunt obligatorii conform intrarii in vigoare a OUG nr. 34/2014.

Mai multe informaţii şi formularul de retragere le găsiţi aici: 

OUG-NR-34-2014

Formular de Retragere

Ce trebuie să ştiţi:

Produsul trebuie returnat, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.  Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Banii se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre SC Software Technology SRL, in contul indicat la completarea formularului 14 de zile drept de retur. Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.

In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari ne puteti contacta pe Live Chat sau la numarul de telefon afisate pe site.